پرسش پاسخ 11

سه مسئله اساسی

موضوع:مشاوره

1- خداشناسی:

 در تمام عرصه زندگیتون همیشه در وجودتون به چیزی معتقد باشید که فراتر از شماست و شمارو راهنمایی و حمایت می کند و به آن ایمان داشته باشید...

2-خودشناسی:

 خود شخص شما بشدت حائز اهمیت هستید در آنچه که می خواهید شوید...

برای رسیدن به بهترین نتیجه در کنکور در وجود خودتون ((هدف بزرگ و محکمی)) بسازید و دائما به آن هدف فکر کنید و پرورشش دهید..

چرا که هدف داشتن، روحیه داشتن هست و روحیه داشتن کلید موفقیت در کنکور شماست و مدامی که ((هدفی))  نداشته باشید،  ((روحیه ای))  نخواهد بود و شما در کنکور موفق نخواهید شد...

3- ارتباط بین شما و مشاور:

یکی از مهمترین چیزها، اعتماد به مشاوری که شما راپیش می برد براساس تجربیاتی که از خودش و مجموعه کسب کرده است...

ما دارای تیپ های شخصیتی متفاوتی  هستیم و مشاور براساس شناخت به هرکس و براساس روند رو به رشدش، برنامه ی زمان بندی و معرفی منابع و تست و....به شخص مقابلش ارائه می دهد که ممکن است با شخص دیگری تفاوت داشته باشد...

فردا که وارد کلاس ها می شوید  و دوستانی پیدا می کنین، ممکن است برنامه شما با طرف مقابل متفاوت باشد ((و شخص مقابل با ناآگاهی تبلیغ روند زمانی، منابع درسی و تستی خودش را به شما تحمیل و تشویق کند)) و شما اگر به مشاور خود اعتماد نداشته باشین، چیزی جز فکرمشغولگی، پریشان ذهنی و استرس افراطی و بهم ریختگی برنامه خود و مهم تر خراب شدن رابطه ی خود با مشاورتون حاصل نخواهید داشت...

رامین اطهری:  عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


پرسش پاسخ_12                                                                                                                                                                                                                                      

اينكه الان روزي ٦_٧ ساعت درس بخونيم زياد نيست!

اینجوري ممكن نيستش كه بعدا از درس زده بشيم يا كم بياريم!؟!

موضوع:مشاوره

هر كدام از ما با يك پتانسيل و شرايط متفاوتى درس خواندن براى كنكور رو شروع مي كنيم. اما در اين مسير داشتن يك روند رو به رشد مهم است ، به اين معنى كه هر هفته و هر ماه  نسبت به هفته و ماه قبل از نظر ساعت مطالعه، ميزان تمركز در درس خواندن و  شكل درس خواندن بايد پيشرفت داشته باشيم.

چيزى كه در شروع راه براى ما مهم است، تبديل كردن ساعت هاى تلف شده در روز به ساعت مطالعه هست، طورى كه هم به زندگى شخصى برسيم و هم درس بخوانيم. اما به تدريج بايد روند درس خواندن را بهبود ببخشيم و از پتانسيل شخصى خود نهايت استفاده را بكنيم.

احمد فیض: عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


پرسش پاسخ 13

 آيا خواندن تمام منابع لازم است؟

موضوع:منابع

اول اينكه هنوز كسى به طور دقيق نمى تونه بگه تمام منابع كنكور امسال چيا هستن!

دوم اينكه در كنكور سراسرى ارشد چيزى كه بيش از حجم مطالب خوانده شده مهم است تسلط بر مطالب خوانده شده است، به اندازه اى كه تسلط بر منابع خوانده شده بيشتر شود نتيجه ى بهترى در انتظار ماست.

 آيا گوش دادن voice كلاس ها مفيد هست؟

اگر جزء افرادى هستيد كه سر كلاس تمركز بالايى داريد بهتره كه مطالب رو سر كلاس به ذهنتون بسپريد و وارد جزوتون كنيد و نيازى به گوش دادن voice نيست.

اما اگه حافظه ى سمعى قوى ترى داريد يا در كلاس تمركز كافى رو نداريد, voice گوش دادن كار خوبى محسوب ميشه براتون.

اما اين رو بايد بدونيد كه در هر صورت گوش دادن voice كلاس ها پروسه اى وقتگير هست و زمان زيادى رو از شما در حين درس خوندن ميگيره. پس اگه voice رو ميخواهيد گوش بديد بايد يكبار، فقط يكبار اون رو گوش بديد و هر نكته ى جديد و مهمى كه جا مونده رو وارد جزوه كنيد.

وسواس داشتن در گوش دادن voice كلاس ها كار بسيار خطرناكى هست. چون ممكنه براى ياد گرفتن مطلبى كه به زمان خيلى كمى نياز داره، با اين وسواس چندين ساعت وقت رو تلف كنيد.

به هيچ وجه از voice براى حفظ شدن مطالب استفاده نكنيد. Voice فقط براى اين مفيد هست كه ما بدونيم در طول كلاس چه مطالبى يا نكته هايى رو متوجه نشديم يا فراموش كرديم اما براى

حفظ شدن مطالب راه مناسبى نيست.

احمدفيض:  عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


پرسش پاسخ 14

چطور بفهمیم پیشرفت درسی داشتیم یا نه؟

موضوع:مشاوره

خیلی وقتا خیلی از دوستان خودشون رو توی اتاق حبس میکنن و ارتباطشون رو با همه جا قطع میکنن و به تنهایی شروع به درس خوندن میکنن بدون اینکه بدونن بقیه دوستاشون و مهمتر از همه خودشون در چه وضعیتی قرار دارن. باید بگم این کار کاملا اشتباه و فوق العاده خطرناکه ، چرا که خیلی وقت ها نزدیک کنکور یک سری منابع جدید معرفی میشه و نیاز داره تا خود کنکور داوطلب توی محیط و جَو کنکور باشه. حالا این جَو میتونه با کلاس یا حتی وجود یک مشاور براتون ایجاد بشه ، چرا که مشاور از ریز فعالیت بقیه رقیباتون با خبره و میتونه به شما کمک کنه تا وضعیتتون صعودی باشه عقب ماندگی درسی نداشته باشین.

روزی چند ساعت باید درس بخونیم؟؟!!

متاسفانه این طرز فکر هنوز وجود داره به اصطلاح هر چی ساعت بیشتری درس بخونیم بهتره و همگی یه دوستی داشتیم روزی ۲۰ ساعت درس میخونده اخرشم جای خوب قبول شد ، اما واقعیت اینه که کنکور نیاز به ادم روزی ۲۰ ساعت درس خون نداره و نیاز به ادمی داره که پشتکار و مهمتر از همه انگیزه داشته که اینا توسط همون جَوی که گفتم ایجاد میشه. یک نفر با ۲بار خوندن درس رو متوجه میشه یکی با ۴ بار خوندن ، اینکه چطوری این ۲ نفر همزمان بتونن اماده کنکور بشن وظیفه مشاوره ، پس اصلا به این نگاه نکنین چرا مشاور به دوستم گفته روزی ۱۰ ساعت ولی به من گفته روزی ۷ ساعت یا هر دو روزی ۱۰ ساعت اما اون تو برنامش مثلا تاریخ و زبان بیشتره ولی برای من اکثراً ایستایی سیستمه.

بعد از اینگه مبحثی تموم شد بلافاصله تست بزنیم؟؟!!

خوب واضحه که جواب منفیه، چرا که زمانی که شما یک مبحث رو میخونین اون مطلب در حافظه کوتاه مدت شما ذخیره میشه و بعد از دیدن تست سریع جواب درست رو میدین و فکر میکنین خوب دیگه یاد گرفتم ، اما شما باید بعد از اتمام یک مبحث اون رو کنار میگذارین و روزی که خواستین ادامه اون مبحث رو شروع کنین تست های مبحث قبلی رو میزنین ، اگر بلد بودین که فقط دوره میکنین اگر بلد نبودین قبل از شروع مبحث جدید مباحث قبلی رو دوباره میخونین. این رو بدونین بلد بودن و مسلط بودن به ۲ تا مبحث خیلی بهتر از تسلط نصفه و نیمه به ۱۰ تا مبحثه. البته تو بعضی درس ها تست جزو مراحل یادگیریه مثل محاسبات ایستایی که خوبه حیت یادگیری تست بزنید یا مثلا پرسپکتیو.. ولی تو بقیه ی درس ها خیر...

خلاصه نویسی رتبه های پارسال رو بگیرم ازشون بخونم؟؟؟!!

یکی از بدترین اشتباهات اینه که خلاصه نویسی کسی دیگه رو بگیرین و بخونین ، چرا که خلاصه نویسی هر کسی کاملا برداشت شخصی از اون درس بوده و ممکنه یه یک سری نکات که شما تسلط ندارین اما شخصی که دارین خلاصه هاش رو میخونین تسلط داشته و نیازی ندیده خلاصه کنه یا اصلا به نظرش مهم نبوده ، داخلش نباشه . پس خودتون برای خودتون خلاصه کنین .

سهیل دیانی: مسئول کنترل و پشتیبانی آکادمی


پرسش پاسخ 15

 رمز موفقیت در کنکور ارشد معماری چیست؟

موضوع:مشاوره

به اعتقاد بنده رمز موفقیت در کنکور تکرار، تکرار،تکرار و باز هم تکرار است.

کسانی که در مطالعه به دنبال یادگیری تمام مطالب در دور اول هستند به این نکته مهم توجه کنند که اگر آزمون شما در چند روز آینده ست! حق باشماست که عمیق و دقیق و با وسواس مطالعه کنید اما واقعیت این است که یک مسیر چند ماهه در پیش رو دارید و قطعا برای جلوگیری از فراموشی مطالب (که در کنکور ارشد هم حجم مطالب زیاد هست) نیاز به دوره، دوره و دوره مطالب دارید.

درنتیجه نحوه مطالعه در اینجا بسیار حائز اهمیت است (در مطالب بعدی به این مورد بیشتر میپردازیم)  که به گونه ای باشد که کمتر دچار خستگی و احساس تکراری بودن مطالب کنیم.

پس یادمون نره که تکرار مطالب...!

اسماعیل احدی:سرپرست مشاوران تهران


پرسش پاسخ 16

 اگر قرار باشد تلفیقی از کتاب و جزوه خوانده شود در چه مباحثی کتاب در اولویت و در چه مباحثی میتوان جزوه رو جایگزین کرد؟

موضوع:مطالعه فن ساختمان

در مبحث فن ساختمان با توجه به وسعت و تعداد منابع در کل مطالعه جزوه بهترین راه بوده و پیشنهاد می شود حداقل دروس سیستم و ایستایی را به همراه کلاس پیش ببرید.به این ترتیب هم از مطالب مورد نیاز برای کسب درصد بالا در فن بهره مند خواهید شد و هم در وقت خود صرفه جویی کرده و می توانید وقت بیشتری به زبان و تاریخ اختصاص دهید.

آرمان کروندی:عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


پرسش پاسخ17

 روش درست مطالعه درس فن ساختمان به چه صورت است؟

موضوع:مطالعه فن ساختمان

فن ساختمان شامل دروس سیستم،ایستایی،تنظیم شرایط محیطی،تاسیسات مکانیکی و تاسیسات الکتریکی و مصالح ساختمانی می باشد.

در مطالعه سیستم های ساختمانی به یادگیری(نه حفظ کردن) سیستم های گوناگون ساختمانی،روش یا روش های انتقال بار توسط آنها،محدودیت ها و مزیت های آنها،جزئیات و نمونه موردی های هر سیستم بپردازید.

در مطالعه عناصر ضمن یادگیری جزییات اجرای ساختمان و مطالب مرتبط،اعداد و ارقام ذکر شده را به خاطر بسپارید.مطالعه بخش فن آوری های نوین ساختمانی را در اولویت قرار دهید.

برای درس مصالح به دلیل اندک بودن سوالات این درس و وسعت منابع آن،نیازی به مطالعه جزوه یا کتابی خاص به جز جزوات مصالح دکتر سعیدی پور نیست.البته شرکت در کارگاه نانو و متعاقبا مطالعه جزوه آن در اولویت قرار دارد.

درس ایستایی نیاز به حل تست فراوان داشته و اندکی صبر و ممارست برای پیشرفت می طلبد.

درس های تنظیم شرایط محیطی و تاسیسات مکانیکی و الکتریکی را نیز به دقت مطالعه کرده و فرمول های مرتبط با آنها را به خاطر بسپارید و با حل تست به فراگیری مسائل انها بپردازید.

در تمامی دروس ذکر شده،تکرار در مطالعه الزامی بوده و نقش اساسی در یادگیری مطالب دارد.ضمن اینکه خلاصه نویسی در حد نوشتن کلید واژه ها،فرمول ها،اعداد و... می تواند در مرور دروس کمک کننده بوده و سبب صرفه جویی در وقت شود.

آرمان کروندی: عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


پرسش پاسخ 18

برای قبولی تو گرایش مدیریت پروژه و البته برای روزانه میانگین درصد و رتبه به جه صورته؟

موضوع:گرایش مدیریت پروژه

سلام. رشته مدیریت پروژه در چند سال اخیر با توجه به سطح سوالات  یکم متغییر بوده ولی باید میانگینی بالای 67 و این حدود  بیارید تا جز قبولی ها باشید و البته در چند سال اخیر سالی هم بوده که با میانگین 60 روزانه و شبانه قبولی داده

ولی بطور کل میانگین بالایی نیاز دارید

علیرضا آرام:استاد و مشاور مدیریت پروژه تهران و شهرستان ها


پرسش پاسخ19

بسته آموزشی شامل چه چیزهایی میشود؟

موضوع:منابع بسته اموزشی

۱.ایستایی و سیستم های ساختمانی جلد ۱ ‌‌‍

۲. ایستایی و سیستم های ساختمانی جلد ۲

۳. جزوه ایستایی دکتر سعیدی پور

۴. تنظیم شرایط محیطی

۵. عناصر و جزئیات ساختمانی

۶.مصالح ساختمانی‌‌‌ ‌

۷. تاسیسات الکتریکی

۸. تاسیسات مکانیکی

۹. تاریخ معماری ایران و جهان

۱۰. تاریخ معماری معاصر

۱۱. درک عمومی معماری به همراه فیلم اموزش پرسپکتیو و سایه

۱۲. درک معماری منظر

۱۳. زبان تخصصی معماری

۱۴. واژگان پر کاربرد زبان کنکور ارشد

۱۵.گرامر ارشد

۱۶. فلش کارت تخصصی

سهیل دیانی:  مسئول کنترل و پشتیبانی آکادمی


پرسش پاسخ20

گرایش معماری اسلامی چیست؟

موضوع:معرفی گرایشهای مختلف

گرایش مهندسي معماري اسلامي، رسالت كشف حقايق تاريخي، تمدن و فرهنگ ايران در دوران پس از اسلام و تربيت معماران آشنا به اين مباحث جهت طراحي و شناخت مفاهيم علمي معماري اسلامي تدوين شده است. در اين دوره دانش معماران در زمينه معماري اسلامي بسط و تعميق داده مي‌شود.

هدف تربیت و آموزش افرادی است که علاوه بر توجه به رعایت مسائل زیبایی شناسی و فنی، به مسائل و دیدگاه های اسلامی و رعایت اصولی که اسلام به آنها تاکید دارد، در طراحی بنا و معماری و شهرسازی متعهد باشند.

زمینه های شغلی:

فارغ التحصیلان این دوره می توانند در مراکز آموزشی و موسسات عالی برای تدریس و مشارکت در دفاتر خصوصی مشاوره، مراکز دولتی مانند شهرداری ها به عنوان طراح، ناظر و پژوهشگر مشغول به کار شوند.

کنکور گرایش معماری اسلامی:

این گرایش جزو ماده 1352 و زیر مجموعه ی گرایش معماری است. کنکور آن دو مرحله ای و مشترک با گرایش معماری می باشد.تنها ضرایب دروس در آن متفاوت است، و به شرح زیر می باشد:

زبان عمومی و تخصصی     ضریب2

دروس فنی                       ضریب2

دروس تاریخ و مبانی نظری  ضریب2

درک عمومی معماری          ضریب2

درک منظر                       ضریب1

مرحله دوم آن، شامل پروژه ی عملی اسکیس (با ضریب 5) می باشد که با گرایش معماری مشترک است و با شرکت در اسکیس معماری در هر دو گرایش  معماری-معماری   و    معماری-معماری اسلامی  رتبه محاسبه می شود.

ظرفیت:

با توجه به دفترچه ی کنکور 95 ظرفیت این رشته به شرح زیر می باشد:

دانشگاه هنر اسلامی تبریز:  روزانه 11 نفر-شبانه 4نفر

دانشگاه غیرانتفاعی سوره تهران:  20 نفر

دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا مشهد:  15 نفر فقط زن- 15نفر فقط مرد

موسسه غیرانتفاعی دانش پژوهان پیشرو اصفهان:  20 نفر

موسسه غیرانتفاعی رسام کرج (ویژه خواهران):  20 نفر فقط زن

 15 نفر دانشگاه دولتی - 90 نفر دانشگاه و موسسات غیر انتفاعی

مریم عالیقدر: عضو دپارتمان مشاوره شهرستان


پرسش پاسخ21

 با توجه به حجم زیاد سرفصل های مبحث فن ساختمان بودجه بندی زمانی سیستم ایستایی عناصر و مصالح و تنظیم تاسیسات بهتره به چه صورت باشه و چطور در طول هفته تقسیم شود؟

موضوع:مطالعه فن ساختمان

برای مطالعه فن ساختمان اولویت زیر را رعایت کنید:

سیستم های ساختمانی

ایستایی

تاسیسات

عناصر

تنظیم شرایط

مصالح

بهتر است سیستم های ساختمانی را هر روز یا نهایتا یک روز در میان مطالعه کنید.برای ایستایی روزانه نیم ساعت اختصاص دهید و تست بزنید.تاسیسات هفته ای ۴ روز(۲ روز مکانیکی،۲روز الکتریکی)،عناصر هفته ای ۳ روز و تنظیم شرایط ۲ روز در هفته پیشنهاد می شود.برای مصالح هم جزوه نانو را مطالعه بفرمایید.برای مطالعه جزوه نانو و جزوه های مصالح دکتر سعیدی پور،۱ یا ۲ روز در هفته کافیست.البته در صورتی که هر نوبت مطالعه شما ۲ ساعت باشد.

آرمان کروندی:عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


پرسش پاسخ 22

 من از شیراز چگونه میتوانم تحت نظر مشاورهای باتجربه شما باشم؟

موضوع:مشاوره

امسال كليه مشاوره هاي شهرستان از طريق دپارتمان مشاوره تهران و تلفني انجام ميشه دوستان در صورت تمايل ميتونن مشاوره رو با آرميتا زرين حقيقي بردارن كه وقتايي كه شيرازن به صورت حضوري هم ببينیدشون

سهیل دیانی: مسئول کنترل و پشتیبانی آکادمی


پرسش پاسخ 23

 وقتي آزمون شركت ميكنيم حتما بايد با بودجه بندي پيش بريم؟

موضوع:آزمون

١.پيش رفتن با بودجه بندي باعث ميشه مطمئن باشيد تا قبل از رسيدن به آزمون هاي جامع و شروع شدن دوره ها تمامي منابع و خونديد 

٢.ممكنه برنامه اي كه خودتون ميريزيد چندان منطبق بر واقعيت نباشه و همين باعث نا اميديتون ميشه اما بودجه بندي ها كاملا در بازه زماني داده شده قابليت اجرا دارن

٣.آزمون ها از مباحث گفته شده در بودجه بندي ها هستن در نتيجه خيلي راحت متوجه ميشيد كه با خوندن هر درس چه ميزان بازده در اون درس داريد و سريعتر ميتونيد به تصحيح برنامه درسي و تغيير ساعات مطالعه هر درس بپردازيد

آرميتا زرين حقيقي:عضو دپارتمان مشاوره شهرستان ها


پرسش پاسخ 24

براى هنرهاى ساخت - انرژى

سيستم هاى ساختمانى ضريب نداره؟؟

يعنى تو بودجه بندى آزمون اكادمى بحث هايى مثل كابل و چادر و ... كه جزو سيستم هاى ساختمانى نبايد خوند؟

موضوع:سیستمهای ساختمانی

درس سيستم براي انرژي ضريب نداره اما از مباحثي مثل كابل و چادر و ... توي درس ايستايي و عناصر سوال مياد. بنابراين داوطلبين اين رشته هم بايد اين مباحث رو بخونن

نیلوفر حسینی:مشاور دپارتمان تهران و شهرستان


 

پرسش پاسخ 25

من پکیج اکادمی رو خریداری کردم ، میخواستم ببینم برای تاریخ خوندن دوکتاب اکادمی کافیه!؟؟

موضوع:مشاوره

خیر خوندن دو کتاب اون هم در درس تاریخ البته که کافی نیست! اما حتما برای رسیدن به سطح بعد باید این دوکتاب رو مسلط باشید.

شما باید درس تاریخ رو ابتدا به صورت روزنامه وار بخونید تا کلیتی توی ذهنتون شکل بگیره. بعد از اون در دور های بعدی عمق مطالعه تون و طبیعتا زمان خوندنتون افزایش پیدا میکنه. این شیوه ی خوندن اصطلاحا لایه لایه گفته میشه.

در دور اول سعی کنید خیلی درگیر فهم کردن مطالب نشید چرا که زمان رو از دست میدید.

خب چه کتابی برای تاریخ بخونم؟؟

به لیست منابعی که در سایت آکادمی هست رجوع بفرمایید.

اونجا منابع سطح بندی شده هستن

ابتدا منابع سطح یک، پس از تسلط، سطح دو و در نهایت سطح سه فقط برای داوطلبان خاصی که از برنامه شون بیشتر پیش میرن توصیه میشه.

لیست منابع:

http://www.memarico.com/CMS_UI/content.aspx?id=103

نسترن سه دهی: عضو دپارتمان مشاوره شهرستان


 

پرسش پاسخ 26

سلام ، خسته نباشید ، من کارشناسی عمران بودم و حالا دارم برای ارشد معماری آماده میشم ، بیشترین استرس من برای اسکیس هست ، کسایی مثل من که تو اسکیس صفر هستن از کی باید شروع کنن؟ آیا کلاسای آکادمی کافیه ؟ دیر نیست؟ منبعی به جز کلاس هست که یه آمادگی ابتدایی داشته باشیم تا شروع کلاس ها؟

موضوع:مشاوره

به طور کلی برای داوطلبایی که دستشون خیلی قوی نیست (چه فارغ التحصیل معماری و چه فارغ التحصیل رشته های دیگه) توصیه میکنیم از کلاسای مقدماتی شروع کنن روند دنبال کردن اسکیس رو.

مهمترین نکته در موفق شدنشون اینه که باید پا به پای کلاس تمرین داشته باشن چرا که راهی که یه سری از داوطلب ها چهار ساله یا بیشتر طی کردن رو باید در شیش هفت ماه به شکل فشرده بگذرن ازش.

کلاس به تنهایی برای هیچ کس معجزه نمیکنه. شما باید تا جای ممکن تلاش داشته باشید و با پشتکار پیش برید.

مطمئن باشید اگر به حد کافی انگیزه و پشتکار داشته باشید میتونید وضعیت خودتون رو از سطحی که هستید به طور شگفت انگیزی ارتقا بدید.

برای اینکه دستتون اصطلاحا راه بیفته میتونید از کپی کردن پلان، برش و پرسپکتیو هایی که از کارهای معماران دم دست دارید استفاده کنید. این کار اگر جدی دنبال بشه تاثیر خوبی در روندتون خواهد داشت.

یعنی بدون اینکه اصولش رو یاد بگیریم کپی کنیم؟ آکادمی کلاسای مقدماتی میذاره؟

بله نیازی به اصول خاصی نیست. صرفا سعی کنید تمرین خط داشته باشید کافیه. پرداختن به بقیه ی اصول مربوط به روند کلاس هاست.بله کلاس های آکادمی در بیشتر نمایندگی ها در دو نوبت یعنی مقدماتی و کارگاه اسکیس موضوعی برگزار میشه.

نسترن سه دهی: عضو دپارتمان مشاوره شهرستان


 

پرسش پاسخ 27

آیا گروهی درس خوندن خوبه؟ اگر بله چجوری؟

موضوع:مشاوره

به نظر من یکی از راه های که میتونه به شما کمک کنه برای یادگیری بهتر هم افزاییه... هم افزایی یعنی 2 به علاوه 2 میشه 5 !! چطور میشه تو راه کنکور به هم دیگه کمک کنیم؟ نحوه ی درست درس خوندن باهم این نیست که یکجا بشینیم و سعی کنیم با هم بخونیم.. من برای توضیح بهتر دو قسمت میکنم درس هارو:

درس های مهارتی: مثل محاسبات ایستایی. پرسپکتیو. زبان تخصصی. بعضی فصل های محاسباتی تتنظیم و تاسیسات

درس های حفظی: همه ی درس ها به غیر از درس های مهارتی

برای درس های مهارتی بد نیست بعد از تدریس استاد کسی که از بقیه قوی تره به بقیه درس بده و تست بزنه اما 3 تا شرط داره. اول اینکه خود فرد درس دهنده مسلط باشه. 2-بقیه هم خونده باشن تست هارو و بهش فکر کرده باشن نه اینکه صفر باشن 3- جمع بیشتر از 5 نفر نشه..

برای درس های حفظی که بیش از 80 درصد درس هارو شامل میشه کار متفاوته.. به هیچ عنوان سعی نکنید با هم این درس هارو بخونید.. بلکه مثلا اگر 4 نفر هستید یک فصل رو به چهار قسمت تقسیم کنید. همتون بخونیدش کل قسمت هارو  اما هر نفر یک قسمت رو باید بهتر بخونه که وقتی جمع شدید به بقیه توضیح بده..

 به شدت در مورد انتخاب اون 4 یا 5 نفر بی رحم باشید!! باد جمعتون از نظر پایه علمی و میزان مطالعه شبیه به هم باشه... کسی که خودش نمیخونه و فقط میخواد بیاد سود ببره  و ترمز درس خوندنت میشه رو بدون تعارف از این جمع کنار بزارید تا بتونید با بازدهی بالا برید جلو.. حاشیه ها رو هم کنار بزارید چون یک جمع، اونم در این سن خیلی ممکنه به حاشیه کشیده بشه.. هر نوع حاشیه ای!!

حامدایرانشاهی: مدیر دپارتمان مشاوره


 

پرسش پاسخ 28

من كه دانشگاه دوره كارشناسيم خوب نبوده قبول ميشم؟!؟

موضوع:دانشگاه

دانشگاه دوره كارشناسي به هيچ وجه نميتونه عامل موثري در عدم قبولي يا حتي قبولي شما باشه پس نه بهش مغرور بشيد و نه ازش دلسرد به علاوه اينكه در ميان رقباي شما عده اي اصلا مدرك كارشناسي معماري ندارن اما بعضا رتبه بهتري كسب ميكنن هميشه اينو به ياد داشته باشيد كه كنكور يه مسابقه دو ماراتنِ 🏃 الزاما دونده قوي تر برنده مسابقه نيست فقط ثبات و پيوستگي حركته كه شمارو به خط پايان ميرسونه

آرميتا زرين حقيقي:عضو دپارتمان مشاوره شهرستان ها


پرسش پاسخ 29

 

دوستام ازم می پرسن داری واسه کنکور چی کار میکنی، بشون بگم؟رقیب من هستن به هرحال؟

نه ...بپیچونش بگو دنبال وسایل جهیزیه و مراسم عقد و عرروسیمم...

اگه واقعا به عنوان یه دوست روش حساب می کنی چه ایرادی داره؟ کنکور باید توی یه فضای رقابتیه سالم شکل بگیره, قرار نیست که برای رسیدن به خواستمون به کسی دروغ بگیم.اگر هم که نمیشه روش به عنوان یه دوست حساب کرد اصلا چرا اسمشو گذاشتی دوست؟؟؟؟؟به این فکر بکن وقتی نتیجه ها میاد و یه جای خوب قبول شدی میتونی تو روش نگاه کنی یا نه.

بعضی موقع ها چون ما خودمونو از اول بازنده میدونیم جرات نداریم به کسی بگیم.. پس لطفا اینقدر با اعتماد به نفس راهتونو انتخاب کنید که شانس موفقیتتون را اینقدر بالا بدونید که از گفتن به دیگران و کمک به دیگران فرار نکنید..

مصطفی حکیم زاده:عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


 

پرسش پاسخ 30

چه درس هايي رو كلاس برم خوبه؟

موضوع:مشاوره

يكي از موارد خطرناكي كه همواره  داوطلبان كنكور را تهديد ميكند، شركت در كلاس هاي متعدد كنكور بدون آگاهي قبلي است. تعداد كلاس بيشتر به هيچ عنوان قبولي حتمي شما را در كنكور تضمين نميكند. براي انتخاب درست كلاس هاي تئوري بايد موارد زير ملاك قرار گيرد:

درجه اهميت درس مربوطه

تعداد سوالات مربوط به آن درس

مهمتر از همه، ميزان توانايي و تسلط شما در آن درس.

در اين راستا و با توجه به بررسي ها انجام شده، پيشنهاد آكادمي دروس بسته طلايي كه شامل #زبان، #سيستم_ايستايي و #درك_عمومي_معماري است.

درس زبان در كنكور ارشد معماري از جمله دروس مهم با تعداد سوالات بالا و ضريب ٢ است. از طرفي با توجه به سختي سوالات و نيز پايين بودن سطح دانسته هاي بيشتر داوطلبان، ميانگين درصد زبان در كنكور معماري پايين است كه داوطلبان ميتوانند با يك درصد خوب، امتياز قابل توجهي كسب كنند. لذا اگر از سطح زبان قوي بهره مند نيستين، پيشنهاد ميكنم در كلاس مناسب شركت كنيد.

اما سيستم و ايستايي!!! مبحثي فوق العاده مهم در كنكور! اهميت اين بخش به دليل تعداد سوالات نسبتا زياد (١٥ سوال) و نيز پايين بودن سطح سواد بيشتر دانشجويان در اين مبحث است. منابع مربوطه بسيار متعدد بوده كه مطالعه باكيفيت همه آن ها در بازه زماني كوتاه، امكان پذير نيست. از طرفي خواندن جزوات اساتيد مربوط به اين درس بدون شركت در كلاس، معمولا نتيجه مطلوبي ندارد. حضور در كلاس استاندارد به فهم بهتر مباحث كمك كرده و شما را از خواندن منابع فراوان بي نياز ميكند.

و سرانجام درك معماري؛ درسي كه در عين ملموس بودن براي دانشجويان معماري، خيلي از آن ها را به دام مياندازد. ضريب بالاي اين درس براي گرايش معماري_معماري، سوالات مبهم و نيز نبود منبع مشخص، از جمله دلايل اهميت بالاي اين درس در كنكور است. با شركت در كلاس هاي مناسب، داوطلبان با نحوه تحليل و دسته بندي سوالات آشنا شده و از حالت سردرگمي در اين درس بيرون مي آيند.

عليرضا سلمان زاده:عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


 

پرسش پاسخ ۳۱

من دانشجوی ترم هفت هستم به نظرتان می توانم موفق شوم؟

موضوع:برنامه ریزی

موفقیت شما در کنکور در درجه اول به شرایط و مهارت های فردیتان و سپس به برنامه ریزی صحیح بستگی دارد.تعداد کسانی که هر ساله با وجود مشغله های درسی یا کاری تلاش می کنند و موفق می شوند کم نیست.اگر هدفتان کسب رتبه بالا در کنکور باشد و با یک برنامه ریزی صحیح و داشتن اراده در این مسیر گام بردارید قطعا موفق خواهید شد.

آرمان کروندی:عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


 

پرسش پاسخ ۳۲

زبان را می توانیم حذف کنیم !؟

موضوع:مشاوره

زبان عضوی از بدنه ی کنکور شماست.

اگر یکی از اندام های خودتان را از بدنتان حذف کنید، قطعا در روند زندگیتان مشکلاتی به وجود خواهد آمد و اهداف بزرگی که در اینده در سر داشتید به چالش و  اما و اگر  کشیده خواهد شد...

زبان هم در کنکور ارشد معماری عضوی از بدنه ی کنکور شماست و کارکرد آن سهم مهمی در رسیدن به اهداف بزرگ پیش روی شما دارد....

تجربه کنکور های سال های اخیر هم همین را ثابت کرده است که کسانی که عضو  زبان را از بدنه کنکور ارشد حذف کرده اند و  صفر گذاشته اند و با وجود درصد های قابل قبول دروس دیگر باز هم نتیجیشان چنگی به دل نمی زند و نتیجه قابل قبول را کسب نکرده اند...

از طرف دیگر صفر گذاشتن زبان ، یک انتخاب منفی به حساب می اید، چرا که از لحاظ نمره و تراز هم تفاوت ایجاد می کند بین کسی که زبانش را صفر زده (و هیچ نمره ای بش تعلق نمیگیرد) با کسی که حتی زبانش را با درصد کمی زده باشد

و در نهایت میتوان گفت نبود نمره ی زبان به دلیل سخت بودن بدست اوردن درصد بالا در دیگر دروس معماری قابل جبران نیست. یعنی نمیتوان گفت با درصد ۹۰ـ۱۰۰ تاریخ یا فن یا درک زبان جبران می شود چون بالابردن درصد دیگر دروس به این حد، از مطالعه زبان چند برابر سخت تر است.

رامین اطهری:عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


 

پرسش پاسخ ۳۳

از چه کتابایی و چن تا کتاب تو هر هفته شروع کنم به روزنامه خوانی منابع ؟ چون خیلی طول میکشه، مثلا تو یک ماه نهایت هشت تا کتاب خونده بشه... در صورتی که تعداد منابع برای هنرهای ساخت حداقل 40 تا منبع هست!

تا کی روند اینجوری باشه؟

موضوع:برنامه ریزی

این رو نمیشه بطور دقیق گفت چون کمیت خوندن برای هر شخص منحصر بفرد ولی بطور کلی دور اولتون باید دو ماهه تموم بشه و روزنامه وار باشه و نسبت به اهمیت هر کتاب زمان رو تقسیم کنید بینشون و دور دوم ریزتر باشه و سه ماه طول بکشه و دور سومتون 45 روز و دور چهارم یک ماه

علیرضا ارام:استاد و مشاور مدیریت پروژه تهران و شهرستان ها


 

پرسش پاسخ۳۴

 چرا بايد همه درس هارو بخونيم؟ نميشه درسي مثه منظرو حذف كنيم و به جاش رو ايستايي با ضريب ٣ سرمايه گذاري كنيم؟

موضوع:حذف درس

پيشنهاد نميكنم كه درسي حتي با ضريب ١ مثل منظر حذف بشه چون ممكنه مثل پارسال منظر آسون باشه و داوطلباي ديگه با زدن درصدهاي بالا رتبه خودشونو با همين درس هم جا به جا كنن از طرف ديگه توجه داشته باشيد كه سرمايه گذاري روي يك درس هم غلطه چون اگر شما حتي خودتونو واسه سخت ترين حالت هم آماده كرده باشيد با آسون بودن سوالاي اون درس همه خوب ميزنن و عملا رتبه شما جا به جايي چنداني به واسطه اين درس نخواهد داشت پس همه دروس رو در كنار هم پيش ميبريم چون نميدونيم قراره سر جلسه چي پيش بياد. یعنی در اصل چون میانگین هر درس در سال های مختلف تغییر میکنه نمیتونیم هیچوقت روی یک درصد خاص از یک درس حسابی باز کنیم.

آرميتا زرين حقيقي:عضو دپارتمان مشاوره شهرستان ها و شهر شیراز


پرسش پاسخ ۳۵

 

به نظرتون خونه درس بخونم بهتره یا کتابخونه؟؟

موضوع:مشاوره

محیط مطالعه جاییه که شما تصمیم میگیرید درس بخونید...اما نباید اینطور باشه که دائما در حال تغییر محیط مطالعمون باشیم..بهتره که یک محیط ثابت برای درس خوندن داشته باشید...بسته به روحیات هر شخص و شرایط خونه فرق داره...اگر فرد حساس ب سرو صدا هستید و افراد خونه مراعات میکنند شاید بهتر باشه خونه بخونید تا از زمان مرده ای که برای آماده شدن و رسیدن ب کتابخونه صرف میکنید استفاده کنید...اگر نه که پیدا کردن یک کتابخونه نزدیک محل زندگیتون که صبح با یک پیاده روی و آماده کردن مغزتون درحالی که همزمانم میتونید مرور لغات ممرایزتون رو داشته باشید به اون برسید  میتونه مفید باشه...یکی از نکات مثبت کتابخونه جدای از سکوت اون حذف خیلی از عوامل حواس پرتی و اتلاف وقت مثل اینترنت!!(حتما نت گوشیتون رو غیرفعال کنید!)،یخچال!تخت خواب!تلویزیون و..است...سعی کنید زیاد حساس نباشید و مسئولیت رسیدن ب هدفتون رو خودتون بر عهده بگیرید نه که برای رسیدن به اون زندگی رو برای همه سخت کنید..روحیات خودتون رو بشناسید و براساس اون تصمیم بگیرید...

فرزانه محمدی:عضو دپارتمان مشاوره شهرستان


 

                                                                                                                                                                              پرسش پاسخ۳۶

من یه دوست داشتم روزی دو تا سه ساعت میخوند.رتبه اش خیلی خوب شد، الانم دانشگاه علم و صنعت قبول شده. منم می خوام همین کارو بکنم. همه ی جزواتشم گرفتم. به نظرتون چقدر کارم درسته؟

موضوع:مشاوره

طبیعتا راهی که دوستتون رفته قابل تجویز به شما یا دوستان دیگه تون نیست. بسته به سطحی که هستید باید برنامه بریزید، بدیهیست که بعضی افراد نیاز دارند نسبت به دیگران بیشتر بخونند تا به تسلط کافی برسند.

جدا از این شما باید با ضریب اطمینان بالا کارتون رو پیش ببرید. یعنی تا جای ممکن باید تلاشتون حداکثر باشه نه حداقل!

اگر مایل هستید روی آزمون ارشد وقت بذارید و تلاشی کنید و انتظار قبولی خوب دارید پس این تلاش  باید خیلی متمرکزتر و حساب شده تر از اونی باشه که منجر به دو سه ساعت درس خوندن در روز بشه. در مورد جزوات هم باید تحقیق کنید که تا چه حد معتبر هستند و قابل استفاده. همه ی جزوات و اساتید قابل احترام هستند. اما ایتکه کدوم جزوه چه نقاط ضعف و قدرتی داره باید حتما بحث بشه.

نسترن سه دهی:عضو دپارتمان مشاوره شهرستان


پرسش پاسخ ۳۷

 

 برای سیستم منبع نخونیم؟ چیکار کنم تهران نیستم.

موضوع:مشاوره

تعداد منابع برای درس سیستم زیاده و خوندن اون حجم مطالب و تسلط روی اون تقریبا غیر ممکنه.خوندن منابع اصلی برای این درس توصیه نمیشه.

بهترین کار اینه که از کلاس و جزوات معتبر توی این زمینه استفاده شه و بهش کاملا مسلط شین.

برای یک سری از کتاب ها هم کارگاه یک روزه برگزار میشه و تو یک روز یا نصف روز تمام نکات مهم کتاب جمع بندی میشه، استفاده از این کارگاه ها خیلی خیلی مفیده

آرزو حسین پور:عضو دپارتمان مشاوره شهر تهران


پرسش پاسخ ۳۸

 

خیلی برام مهمه امسال جایی کلاس برم که حتما قبول بشم. هر کدوم از دوستام یه چیز میگن در مورد استاد. لیست قبولی موسسه هارم نیگاه میکنی همشون میگن فلان رتبه برای ما هست. این وسط ما چیکار کنیم؟

موضوع:مشاوره

لیست قبولی موسسه ها و اینکه دوستای شما چی میگن در اینکه شما امسال کلاس مناسب انتخاب کنید و قبول شید هیچ تاثیری نداره چون نحوه تحقیقتون اشتباست شما میتونید به همه آموزشگاه های مختلف مراجعه کنید با مشاورینی که در اونجا حضور دارن صحبت کنید با نحوه کار هر موسسه آشا شید بعد با خرد خودتون تصمیم بگیرید مشورت خوب است اما از فرد مصلح نه کسانی که تجربه ندارن.....پس شما سعی کنید با مشاورین آموزشگاه ها صحبت کنید بعد تصمیم بگیرید چون زمان به ضرر شما و به نفع رقباتون در حال سپری شدن است.

امین افتخاری:عضو دپارتمان مشاوره تهران و مشهد


پرسش پاسخ ۳۹

 

احساس میکنم سرعتم خیلی کنده...خیلی گیر میدم چون میخوام دقیق بخونم ولی میترسم وقت کم بیارم...چیکار کنم؟

موضوع:مشاوره

اولا که مطالعه هر درس،جدا از اینکه هر شخص روش خاص خودش رو داره،با دیگری متفاوته...خوندن زبان،تاریخ،فن،درک هرکدوم روشای خودشون رو دارن...برای دروسی مثل تاریخ و منظر روش صحیح مطالعه فهمیدن اون مطلب با مرور و تکرارهای زیاده چون هر مبحث هرچقدر هم که با دقت و زمان گذاشتن زیاد خونده بشه بعد از چند روز بدون مرور از ذهن پاک میشه...دور اول مطالعه رو با روزنامه وار خوندن شروع میکنیم طوری که تقریبا مثل یک رمان کلیتی از مطالب دستمون میاد...دوره های بعد به تدریج ریز تر میشیم...عمیق تر میخونیم...زیر مطالب مهم خط میکشیم..هایلایت میکنیم..کنار کتاب نکته مینویسیم و برای خودمون خیلی مختصر خلاصه برمیداریم..در دوره های بعد و با مرورها ی مکرر اون مطلب در لایه های ذهن میشینه و اینطوریه که میتونیم سوالات مفهومی رو خوب تحلیل کنیم و جواب بدیم...

فرزانه محمدی:عضو دپارتمان مشاوره شهرستان


پرسش پاسخ۴۰

 

من جزوه ی تاریخ استاد.... رو دارم، مال استاد..... هم امروز گرفتم، کلاس هم نمیخوام برم کدومو بخونم؟

موضوع:مشاوره

اینکه شما چه جزوه ای از چه استادی بخونید زیاد ملاک کنکور نیست ما در جزوه های تاریخ اکثر اساتید این درس مهم، غلط ها و نقص های علمی میبینم که بعضی اوقات سهوا و بعضی اوقا عمدا این اتفاق میفته. شما برای درس تاریخ از هر جزوه ای استفاده کردید بایدهمراه با منابع خوانده شه......مهم نیست کلاس برید یا نه، کلاس تنها مزیتی که داره شمارو  از لحاظ زمانی جلو خواهد انداخت که اینکارو میتونید با زمانی خودتون میذارید جبران کنید اما باید بدونید کنکور مسابقه ماراتون و زمان در اون بسیار فاکتور مهمیه......فاکتور بعدی نحوه مطالعه است. در مطالعه درسی مثل تاریخ جدا از خواندن هر جزوه و کتابی حتما باید با یک مشاور مجرب که خودتون انتخاب میکنید اعتماد کنید تا نحوه ی بخورد با هر کتاب رو بهتون توضیح بده.

امین افتخاری:عضو دپارتمان مشاوره تهران و مشهد